VAN HARTE GECERTI-FICEERD

ESPERIT ELEMENTS IS VAN HARTE GECERTIFICEERD

Bij Esperit Elements willen we iedereen blij maken met onze producten. Dat doen we ook door goede arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers na te streven. En door een goede samenwerking met leveranciers en andere partners. We produceren duurzaam en sociaal verantwoord.

Vanaf 14 december 2019 werkt Esperit Elements met een plantenpaspoort op de producten. Dit plantenpaspoort maakt de identiteit en oorsprong van planten en plantaardig materiaal bekend. Dit zorgt ervoor dat uitbraken en mogelijke verspreiding van schadelijke ziekten worden voorkomen. Bij Esperit Elements wordt ieder product voorzien van een eigen sticker. Op deze sticker staat de datum van vertrek, botanische namen en de afkomst van de planten.

We zijn trots op het bezit van het volgende certificaat:

ONS CERTIFICAAT

MPS-Florimark TraceCert
Met MPS-Florimark TraCert voldoet Esperit Elements aan de eisen ten aanzien van versheid, ingangscontrole, opslag, voorraadbeheer en verdeling. Het certificaat draagt bij aan transparantie, betrouwbaarheid en professionaliteit van onze organisatie en laat zien dat Esperit Elements de producten met aandacht en zorg verwerkt.