VAN HARTE GECERTI-FICEERD

ESPERIT ELEMENTS IS VAN HARTE GECERTIFICEERD

Bij Esperit Elements willen we iedereen blij maken met onze producten. Dat doen we ook door goede arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers na te streven. Ook staat een goede samenwerking met leveranciers en andere partners hoog in het vaandel. We produceren duurzaam en sociaal verantwoord.

Er wordt gewerkt met een plantenpaspoort. Dit maakt de identiteit, oorsprong van planten en plantaardig materiaal bekend. Ook zorgt dit ervoor dat uitbraken en mogelijke verspreiding van schadelijke ziekten worden voorkomen. Ieder product wordt voorzien van een eigen sticker. Op deze sticker staat de datum van vertrek, de botanische nam en de afkomst vermeld.

We zijn trots op het bezit van de volgende certificaten:

ONZE CERTIFICATEN

MPS-Florimark TraceCert
Met MPS-Florimark TraCert voldoet Esperit Elements aan de eisen ten aanzien van versheid, ingangscontrole, opslag, voorraadbeheer en verdeling. Het certificaat draagt bij aan transparantie, betrouwbaarheid en professionaliteit van onze organisatie en laat zien dat Esperit Elements de producten met aandacht en zorg verwerkt.

GlobalGAP Chain of Custody
Deze certificering is essentieel om Retail ketens te mogen blijven beleveren. Doordat we nu aan deze eis voldoen en inzicht hebben in de certificering van onze leveranciers, wordt de traceerbaarheid van onze producten door de hele keten gewaarborgd. Global Gap is een volgende stap om ons bedrijf te verduurzamen.