WE'RE IN THE GREEN MOOD

Esperit is vriend van het Prinses Máxima Centrum

Esperit is het jaar met goede intentie begonnen en vriend geworden van het Prinses Máxima Centrum. In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research voor kinderoncologie gevestigd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker en nog steeds overlijdt één op de vier kinderen aan deze ziekte.

In het Prinses Máxima Centrum worden alle kinderen met kanker behandeld. Daarbij streven ze ernaar om de ontwikkelingen van de kinderen en hun gezin zoveel mogelijk door te laten gaan. Zo zijn alle kamers voorzien van ouderverblijf, zodat ouders altijd bij hun kind kunnen zijn. Verder zijn er ook faciliteiten als een gaming room, een science & discovery center, een sportruimte, verschillende tuinen en door de educatieve voorzieningen lopen de kinderen niet te veel achterstand op met school.

Door vriend te worden van het Prinses Máxima Centrum willen wij ons steentje bij gaan dragen aan dit prachtige initiatief en het leven van deze kinderen en hun gezin een klein beetje beter te maken! 

Wil jij ook een steentje bijdragen? Klik dan hier!

Voor meer informatie over het Prinses Máxima Centrum, klik dan hier!