TE GROEN OM WAAR TE ZIJN
OVER ONS

Een groot deel van de stekken die Esperit Youngs opkweekt, groeit bij Esperit Plants verder om het later tot commercieel talent te schoppen. Om het overzichtelijk te houden, zijn die soorten verdeeld over drie labels: Esperit Greenss, Esperit Ficuss en Esperit Collectorss. Ons grootste label is Esperit Ficuss, de eigen merknaam voor de tientallen ficussoorten - waaronder veel exclusieve - die Esperit Plants teelt. Onder Esperit Greenss vind je alle groene planten.

Noviteiten beginnen hun carrière altijd bij Esperit Collectorss om later letterlijk en figuurlijk door te groeien naar een van de andere twee labels.

ONZE MERKEN

Esperit Plants is de afdeling waar kleine planten groot worden: de kweekvijver van talent. Waar we bestaande en nieuwe soorten voorbereiden op een succesvolle toekomst. En dat zijn er nogal wat, verdeeld over drie verschillende merknamen: Ficuss, Greenss en als laatste Collectorss voor onze noviteiten.

Greenss

ESPERIT GREENSS

Groene planten brengen kleur in elk interieur. Zeker de groene planten van Esperit Plants. We hebben heel veel soorten die je niet overal aantreft. Van de bekende groene planten tot en met heel vernieuwende.

ASSORTIMENT
Ficuss

ESPERIT FICUSS

Als Esperit Plants érgens bekend om is, dan zijn het wel de Ficussen. Het is een plantenfamilie met heel veel soorten, de één nog mooier dan de ander. En regelmatig voegen we nieuwe verrassende variëteiten aan het assortiment toe.

ASSORTIMENT
Collectorss

ESPERIT COLLECTORSS

Elke dag veredelen we bij Esperit nieuwe variëteiten. Soorten die de potentie hebben om uit te groeien tot markttopper. In het beginstadium van hun carriére geven we die soorten een extra zetje in de rug: door ze als Collectorss te promoten. Net zo lang tot hun populariteit groot genoeg is om door te groeien naar Esperit Greenss of Esperit Ficuss.

noviteiten