TE GROEN OM WAAR TE ZIJN
OVER ONS

Een groot deel van de stekken die Esperit Youngs opkweekt, groeit bij Esperit Plants verder om het later tot commercieel talent te schoppen. Om het een beetje overzichtelijk te houden, zijn al die soorten verdeeld over twee labels: Esperit Greenss en Esperit Ficuss. Ons grootste label is Esperit Ficuss, de eigen merknaam voor de tientallen ficussoorten - waaronder veel exclusieve - die Esperit Plants teelt. Onder Esperit Greenss lanceren we alle groene planten.

Al deze mooie planten verdienen een bijzondere pot. Die heeft Esperit: Dropss. Handig is dat Esperit in meerdere potmaten levert, afgestemd op de verschillende grootte van planten uit ons Greenss en Ficuss assortiment.

ONZE MERKEN

De kweekvijver van talent. Esperit Plants is de afdeling waar kleine planten groot worden. Waar we bestaande en nieuwe soorten voorbereiden op een succesvolle toekomst. En dat zijn er nogal wat, verdeeld over twee verschillende merknamen. En met Esperit Dropss voegt Esperit een verrassende pottenlijn toe aan het assortiment.

Greenss

ESPERIT GREENSS

Groene planten brengen kleur in elk interieur. Zeker de groene planten van Esperit Plants. We hebben heel veel soorten die je niet overal aantreft. Van de bekende groene planten tot en met heel vernieuwende.

ASSORTIMENT
Ficuss

ESPERIT FICUSS

Als Esperit Plants érgens bekend om is, dan zijn het wel de Ficussen. Het is een plantenfamilie met heel veel soorten, de één nog mooier dan de ander. En regelmatig voegen we nieuwe verrassende variëteiten aan het assortiment toe.

ASSORTIMENT
Dropss

ESPERIT DROPSS

De mooiste planten verdienen een bijzondere pot. Die heeft Esperit: Dropss. Met drie lijnen komen we aan elke wens tegemoet: Colourful (kleurrijk), Natural (naturel tinten) en Trendy (modekleuren). Zo worden planten ineens creaties!

ASSORTIMENT