TE GROEN OM WAAR TE ZIJN
OVER ONS

Een groot deel van de stekken die Esperit Youngs opkweekt, groeit bij Esperit Plants verder om het later tot commercieel talent te schoppen. Om het een beetje overzichtelijk te houden, zijn al die soorten verdeeld over drie labels: Esperit Greenss, Esperit Ficuss en Esperit Bliss.

Ons grootste label is Esperit Ficuss, de eigen merknaam voor de tientallen ficussoorten - waaronder veel exclusieve - die Esperit Plants teelt. Onder Esperit Greenss lanceren we alle groene planten. En Esperit Bliss is het label dat staat voor een snel groeiend assortiment bloeiende planten.

ONZE MERKEN

De kweekvijver van talent. Esperit Plants is de afdeling waar kleine planten groot worden. Waar we bestaande en nieuwe soorten voorbereiden op een succesvolle toekomst. En dat zijn er nogal wat, verdeeld over drie verschillende merknamen. 

ESPERIT GREENSS

Groene planten brengen kleur in elk interieur. Zeker de groene planten van Esperit Plants. We hebben heel veel soorten die je niet overal aantreft. Van de bekende groene planten tot en met heel vernieuwende.

ASSORTIMENT

ESPERIT FICUSS

Als Esperit Plants érgens bekend om is, dan zijn het wel de Ficussen. Het is een plantenfamilie met heel veel soorten, de één nog mooier dan de ander. En regelmatig voegen we nieuwe verrassende variëteiten aan het assortiment toe.

ASSORTIMENT

ESPERIT BLISS

Wat is er nu vrolijker dan een bloeiende plant in huis, kantoor of in de tuin? Bij Esperit Plants delen we die liefde voor alles wat groeit en bloeit. Ook in bloeiende planten hebben we een assortiment.

ASSORTIMENT