WE'RE IN THE GREEN MOOD

Een 10 voor de juf! En de meester

Vrijdag 5 oktober, de dag van de leraar! Ook Esperit is alle juffen en meesters in Nederland dankbaar. Zij dragen er aan bij dat onze kinderen de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen op allerlei gebieden. De leraren kunnen wel wat extra waardering gebruiken en daarom steunt Esperit deze dag met super veel enthousiasme! Maar hoe heeft Esperit dat dan gedaan?

Donderdag 4 oktober konden alle kinderen in het Westland langskomen om een plantje op te halen voor zijn of haar juf/meester. Het enige wat zij hiervoor moesten doen is een versier-strook inkleuren, uitknippen en vastplakken. Deze versier-strook konden de kinderen dan om het plantje doen. Met dit plantje zijn er hopelijk veel extra grote glimlachen op het gezicht van de leraren getoverd!

Naast de glimlach voor de juf en meester, waren er ook veel glimlachen te zien op de gezichten van de kinderen die enthousiast een kijkje mochten nemen in de kwekerij. Erg leuk om te zien dat de kinderen hier zo geïnteresseerd in zijn. Wie weet komen zij over een jaar of tien het EsperiTeam versterken!

Wat vonden jullie van de actie? Laat dit dan weten op één van onze socialmedia-pagina’s (Facebook, Twitter en Instagram).