WE'RE IN THE GREEN MOOD

Esperit en MoreLips werken samen

Vanaf 1 september 2018 is Esperit Plants de samenwerking aangegaan met MoreLIPS®. Een viertal artikelen van Esperit Plants gaan het MoreLIPS®-assortiment vergroten en versterken. Daarnaast gaat Esperit Elements een MoreLIPS®-lijn opzetten met arrangementen die uitsluitend onder MoreLIPS® verkocht gaan worden, deze lijn zal over een aantal maanden geïntroduceerd worden.

 

Voor de mensen die niet weten waar MoreLIPS® voorstaat, neem dan even een kijkje op de website van MoreLIPS® (www.morelips.nl).

 

Nu zijn jullie vast benieuwd hoe dit MoreLIPS®-assortiment van Esperit er dan gaat uitzien! Dat is als volgt:

 

Esperit Plants gaat de artikelen voorzien van een MoreLIPS®-hoes. Dit zorgt voor meer kleur en dit vergroot de emotionele waarde van het artikel. Het gaat daarbij om de volgende artikelen:

  •           Groenmix 12 cm-pot
  •           Groenmix 17 cm-pot
  •           Ficus benjamina Royal Mix 12 cm-pot
  •           Ficus benjamina Royal Mix 17 cm-pot

 

Esperit Elements gaat de arrangementen (exclusief ontwikkeld voor MoreLIPS®) voorzien van een MoreLIPS®-stekertje, met de mogelijkheid om een tekst op het stekertje te schrijven.

 

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. De contactinformatie is te vinden op de contactpagina van het desbetreffende bedrijf (www.esperit.nl).