WE'RE IN THE GREEN MOOD

Van Terracotta naar Zwart

Niet alleen het logo en de complete uitstraling van Esperit Plants (en uiteraard ook Esperit Elements en Esperit Youngs) zijn verbeterd, maar Esperit Plants stapt ook over op een zwarte kweekpot. Dit zal voor een mooiere en luxere uitstraling zorgen.

 

Voorafgaand aan de overgang van terracotta naar zwarte kweekpot is er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden hiervan. Er is hierbij vooral gekeken naar de werkbaarheid in het productieproces. Dit proces is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Waardoor er gekeken is of de nieuwe kweekpot gecombineerd kan worden met het gebruik van deze machines. Na een aantal aanpassingen, in samenwerking met de leverancier en ontwikkelaar, kunnen we vanaf week 23 starten met een compleet assortiment in zwarte kweekpot. Er zijn wel een aantal uitzonderingen van artikelen die op de vestiging in Emmeloord worden geteeld.

 

Om de mooiere en luxere uitstraling compleet te maken, wordt de houtkleurige stok (die in de kweekpot wordt geplaatst, ter versteviging van de plant) vervangen door een zwarte stok.