DEZE GAAN NOG EENS HEEL GROOT WORDEN

 OVER ESPERIT YOUNGS

Als je de beste kwaliteit planten wilt leveren, waar haal je dan het beste stekmateriaal vandaan? Het antwoord op die vraag is niet heel moeilijk: die stekken telen we zelf. In eigen kassen, waar we de opkweekcondities exact kunnen afstemmen op de latere afkweek. Esperit Youngs is daarmee een aparte divisie binnen ons bedrijf geworden. Een divisie die niet alleen maar de wachtkamer is voor Esperit Plants, maar die ook direct levert aan een select aantal kwekers.

Alle expertise en faciliteiten. 
De lat ligt behoorlijk hoog bij Esperit Youngs. Want produceren voor het midden- en hogere segment vraagt veel. Veel expertise, veel faciliteiten. Die hebben we ook. Dat maakt dat ons stekmateriaal niet kan wachten om verder te worden afgekweekt. En met een breed assortiment is het ook nog eens aantrekkelijk inkopen bij Esperit Youngs.

STEKKEN VOOR GROENE EN BLOEIENDE PLANTEN

Zowel in groen als in bloeiend zijn we goed gesorteerd. Vooral de Ficus staat bij de handel in geheel Europa hoog aangeschreven. Ook doordat vele Ficussoorten alleen maar bij Esperit Youngs te koop zijn.