PLANT &
KLAAR

SEASONALSS ASSORTIMENT

Bijzondere seizoenen vragen om bijzondere arrangementen. Dat is het idee achter Esperit Seasonalss, het assortiment van Esperit Elements dat inspeelt op seizoenen en feestdagen. Van de traditionele highlights op de kalender tot en met verrassende inhakers. Met Esperit Elements presenteert u uw klanten jaarrond een vernieuwend aanbod.

Vraag naar ons complete assortiment.

x-MAS

It’s that special time of year... Kerst! Esperit Elements maakt het extra feestelijk met arrangementen in elke stijl. Van traditionele Kerst tot eigentijds X-Mas. Met deze musthaves krijgen die dagen echt dat speciale gevoel.

ASSORTIMENT

OUTDOOR

Elk seizoen heeft z’n eigen aantrekkingskracht en z’n eigen plantencombinaties die herkenbaar zijn voor dat jaargetijde. Met het wisselende Outdoor assortiment is er variatie in ieder seizoen. 

ASSORTIMENT

valentineS

Bij Valentijnsdag denk je aan kloppende harten en verliefde gevoelens. Valentines brengt die emoties treffend over. Het is een arrangement dat met liefde is gemaakt, klaar om hartverwarmend te worden ontvangen.

ASSORTIMENT

EASTER

Eieren, veren en paashazen zijn de classics in ieder paasarrangement. En het is de creativiteit van Easter die er weer een compleet nieuwe draai aan geeft. Zo wordt klassiek weer up-to-date!

ASSORTIMENT

mOTHER'S DAY

Er is één dag in het jaar die om een geschenk vraagt dat alles zegt. Een geschenk dat geen woorden nodig heeft om te vertellen hoe bijzonder elke moeder eigenlijk is. Met Mother’s Day zeg je het in fraaie pasteltinten.

ASSORTIMENT

Summer

De combinatie van schelpen, naturel en frisse zomerse kleuren kan maar één ding betekenen: strand. Met eigentijdse keramiekvormen waait er een luchtig zomerbriesje door het assortiment.

ASSORTIMENT

LOVE SCHOOL

Een bedankje aan het eind van het schooljaar of een aardigheidje op de verjaardag van meester of juf. Love school is een arrangement dat altijd geslaagd is. Met een tien voor de creatieve toepassing van potloden en linialen.

ASSORTIMENT

ALL SAINTS

Omdat we degenen die er niet meer zijn nog elke dag missen. Omdat we de herinnering aan hen graag nog levend houden. Omdat het vuur in ons hart nog altijd brandt.

ASSORTIMENT

halloween

Zomaar onverwacht duiken heksen op, met grote hoeden en laarzen. Het is de spanning van Halloween. Tot leven gebracht in een thriller van een seizoensarrangement.

assortiment