SAMEN IS TOCH GEZELLIGER

SPECIALSS ASSORTIMENT

Vernieuwing kent geen grenzen. Daarom laten we bij Esperit Elements onze creativiteit graag de vrije loop. Het resultaat heet Esperit Specialss, een collectie arrangementen jaarrond leverbaar, die duidelijk maken hoeveel meer er mogelijk is om groen en interieuritems met elkaar te verbinden. En zoals wij u verrassen met Esperit Specialss, zo verrast u elke keer ook uw klanten weer.

Vraag naar ons complete assortiment.

scents

Geuren hebben bijzondere eigenschappen. Geuren brengen sfeer, ze wekken emoties op. Geuren nemen je mee naar verre bestemmingen, of naar plekken waar je goede herinneringen aan hebt. Scents brengt die bestemmingen thuis, in een arrangement met een ambergeur, kaars en een plant.

ASSORTIMENT

landscape

Als er iets is wat elke keer weer verrast is het wel de schoonheid van de natuur. Landschappen die overal ter wereld weer anders zijn. Landscapes brengt die schoonheid terug naar de pure essentie. Met arrangementen die zelfs op kleine schaal de betovering van de natuur overbrengen.

assortiment

Moss art

Bring a piece of green art into your home.
Ooit gedacht dat mossen zo kleurrijk konden zijn? Moss Art bewijst het. Het is kunst met de signatuur van Moeder Natuur. De mossen krijgen een speciale behandeling waardoor ze hun kleur en hun zachtheid behouden. Het resultaat is een product met een hoog wow-gehalte. Een product ook dat geen verzorging nodig heeft en altijd mooi blijft.

ASSORTIMENT

terrariums

Een gesloten ecosysteem zoals een terrarium fascineert altijd. Vooral omdat Esperit Elements er elke keer weer een nieuwe invulling aan geeft. Stijl ontmoet gemak. Voor wie wel groen wil maar zonder groene vingers.

assortiment

mARIMO

Het lijkt een bal van mos, maar het is een levende groenwier soort. Marimo is maar op een paar plekken ter wereld te vinden, zoals IJsland, Japan en Canada. Het natuurverschijnsel is zeer zeldzaam. Wie ernaar op zoek gaat moet naar de bodem van diepe meren of over onherbergzame rotspartijen.

assortiment