SAMEN IS TOCH GEZELLIGER

SPECIALSS ASSORTIMENT

Vernieuwing kent geen grenzen. Daarom laten we bij Esperit Elements onze creativiteit graag de vrije loop. Het resultaat heet Esperit Specialss, een collectie arrangementen jaarrond leverbaar, die duidelijk maken hoeveel meer er mogelijk is om groen en interieuritems met elkaar te verbinden. En zoals wij u verrassen met Esperit Specialss, zo verrast u elke keer ook uw klanten weer.

Vraag naar ons complete assortiment.

LEAFS

Groen hoort in elk interieur. Leafs voelt die trend aan en creëert spannende mixen van groene kamerplanten, met catchy bladpatronen of stoere cactussen. In keramiek, goudkleurig metaal en glaswerk. Echte high-end lijnen die stijlvol en trendbewust zijn.

ASSORTiMENT

charms

Elk jaar is de mode anders, vertaald in nieuwe designs, kleuren en combinaties. Met modieuze arrangementen is Charms helemaal van nu. Bloeiende planten, citroenen en limoenen maken Charms vrolijk, stijlvol en kleurrijk.

ASSORTiMENT

Moss art

Bring a piece of green art into your home.
Ooit gedacht dat mossen zo kleurrijk konden zijn? Moss Art bewijst het. Het is kunst met de signatuur van Moeder Natuur. De mossen krijgen een speciale behandeling waardoor ze hun kleur en hun zachtheid behouden. Het resultaat is een product met een hoog wow-gehalte. Een product ook dat geen verzorging nodig heeft en altijd mooi blijft.

ASSORTIMENT

terrariums

Een gesloten ecosysteem zoals een terrarium fascineert altijd. Vooral omdat Esperit Elements er elke keer weer een nieuwe invulling aan geeft. Stijl ontmoet gemak. Voor wie wel groen wil maar zonder groene vingers.

assortiment

mARIMO

Het lijkt een bal van mos, maar het is een levende groenwier soort. Marimo is maar op een paar plekken ter wereld te vinden, zoals IJsland, Japan en Canada. Het natuurverschijnsel is zeer zeldzaam. Wie ernaar op zoek gaat moet naar de bodem van diepe meren of over onherbergzame rotspartijen.

assortiment