TE MOOI OM WEG TE GEVEN

SOLUTIONSS ASSORTIMENT

Potten maken de plant. En andersom. Daarom verrast Solutionss met plant-potcombinaties. Plant en pot perfect op elkaar afgestemd, inspelend op seizoenen en consumententrends. Keer op keer onderscheidend in kleur of in materiaal. Standaard is al een brede collectie verkrijgbaar, maar ook klantspecifiek leveren onder uw eigen private label is mogelijk. De creatieve branding geeft de uitstraling in het winkelschap nog eens een extra boost.

Vraag naar ons complete assortiment.

serenity

Soms zou je je willen afsluiten voor de wereld om je heen. Even een moment van rust, van stil staan bij wat echt belangrijk voor je is. Daar hoort een intrigerende kamerplant bij die de stilte bijna tastbaar maakt. Met rustige materialen en fijne patronen, in ingetogen tinten.

ASSORTIMENT

edgy

Life’s a party! En waar denk je aan bij het woord ‘party’? Precies, aan vrolijke kleuren. Vier het leven daarom met een uitgesproken kamerplant. Een plant die de kickstarter is van elke party. Expressieve patronen gaan samen met uitbundige prints, vrolijke bloemen worden één met sprekende materialen.

assortiment

retreat

AI, TikTok of Metaverse? Soms is het goed om uit te loggen en te verbinden met de natuur. Retreat brengt je back to basic. Vind rust in organische vormen en aardse tinten. Laat je omarmen door de natuur, gewoon in je eigen huis. Dat noemen we puur genieten!

assortiment