TE MOOI OM WEG TE GEVEN

SOLUTIONSS ASSORTIMENT

Potten maken de plant. En andersom. Daarom verrast Solutionss met plant-potcombinaties. Plant en pot perfect op elkaar afgestemd, inspelend op seizoenen en consumententrends. Keer op keer onderscheidend in kleur of in materiaal. Standaard is al een brede collectie verkrijgbaar, maar ook klantspecifiek leveren onder uw eigen private label is mogelijk. De creatieve branding geeft de uitstraling in het winkelschap nog eens een extra boost.

Vraag naar ons complete assortiment.

stay wild

Haal buiten naar binnen. En geef het interieur een natuurlijke finishing touch. Landelijk en avontuurlijk. Met een buiten-gewone vertaling naar terracotta potten op schotels en keramiek, met bijpassende prints.

assortiment

here comes the sun

Het is het gevoel van een ‘Indian summer’, zo’n verlate zomerdag op het moment dat de herfst eigenlijk haar intrede moet doen. Die uitstraling is wat Here comes the Sun zo bijzonder maakt. En de retrolook maakt Here comes the Sun ook nog eens tot een trendy eyecatcher in het assortiment.

assortiment

stay tuned

Hipster alert! Deze collectie is voor iedereen die het liefst trends een stap voor blijft. Check die vrolijke prints, bogen en lijnen. Bewonder die brede voeten en eigenwijze oortjes van de potten. En geef je interieur die future-proof boost!

assortiment