TE MOOI OM WEG TE GEVEN

SOLUTIONSS ASSORTIMENT

Potten maken de plant. En andersom. Daarom verrast Solutionss met plant-potcombinaties. Plant en pot perfect op elkaar afgestemd, inspelend op seizoenen en consumententrends. Keer op keer onderscheidend in kleur of in materiaal. Standaard is al een brede collectie verkrijgbaar, maar ook klantspecifiek leveren onder uw eigen private label is mogelijk. De creatieve branding geeft de uitstraling in het winkelschap nog eens een extra boost.

Vraag naar ons complete assortiment.

calming crowd

Winter. Neem plaats bij de open haard. Voel de warmte. En geniet van het uitzicht op Calming Crowd, een collectie met ingetogen looks die scherp contrasteren met de stoere lederen accenten. Met de breedte van het assortiment is er een plant-potcombinatie voor elk interieur.

assortiment

here comes the sun

Het is het gevoel van een ‘Indian summer’, zo’n verlate zomerdag op het moment dat de herfst eigenlijk haar intrede moet doen. Die uitstraling is wat Here comes the Sun zo bijzonder maakt. En de retrolook maakt Here comes the Sun ook nog eens tot een trendy eyecatcher in het assortiment.

assortiment